Recensies

Ju, hoop ik mag Puck nog vele Chinese lessen bij jou volgen! Ze vindt het steeds leuker en jij blijft haar liefste juf! (mama van Puck)

De lessen zijn super leuk! Jij hebt veel geduld met ons. (Koos)

Ju is een heel fijne lerares. Ze is geduldig, legt op een duidelijke manier uit en kijkt naar wat ik als leerling graag wil oefenen en past zich hierop aan. Iedere les is erg leerzaam en ik kijk altijd uit naar de volgende. Tot slot is ze erg flexibel qua lestijden wat ik ook zeker een pluspunt vind. Ik zou Ju zeker aanraden voor ieder die geïnteresseerd is om Chinees te leren! (Lieve)

Ik volg al vijf jaar avondles Chinees bij juf Ju, en vind het nog steeds even leerrijk, interessant en uitdagend. Er wordt veel aandacht besteed aan goede uitspraak en begrip van de taal, maar er wordt ook stilgestaan bij culturele verschillen en belangrijke Chinese gewoonten. Dat maakt dat lessen elke keer gevarieerd en interessant zijn. (Tamara)

Ju is een hele prettige docent. De lessen zijn helemaal op maat, met ruimte voor conversatie, cultuur, en natuurlijk lezen, schrijven, luisteren en praten. Een aanrader voor iedereen die meer van China en de Chinese taal wil weten! (Kees)

Het is heel fijn dat ik bij Ju in mijn eigen tempo kan leren en het is ook heel interessant om met haar in het Chinees te discussiëren!(Sanna)

Ju is echt een docent, veel geduld, duidelijk... Wij vinden haar les heel interessant! (leerlingen van Hengelo)


 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info